Εβδομάδα από 4 Μαρτίου έως 10 Μαρτίου 2024


Αυτή η εβδομάδα ξεκινά με μια ευκαιρία για βελτιωμένη επικοινωνία και συμφωνίες. Ωστόσο, καθώς η εβδομάδα προχωρά, η πιθανότητα για ασφαλή συμπεράσματα μειώνεται λόγω της αυξανόμενης πολυπλοκότητας και του χάους στην επικοινωνία.

Στα μέσα της εβδομάδας, περιμένετε παραπληροφόρηση από τα μέσα ενημέρωσης, διαταραχές στις μαζικές μεταφορές και σύγχυση στην διαπροσωπική επικοινωνία, που σημαίνει οτι δεν ευνοούνται συμφωνίες ή σοβαρές αποφάσεις. Οι προκλήσεις συνεχίζονται με απροσδόκητες εξελίξεις σε επαγγελματικά, οικονομικά και στον τομέα των συνεργασιών, αποκαλύπτοντας αναπάντεχες πληροφορίες. Τα κοινωνικά και συλλογικά θέματα μπορεί να σοκάρουν, οδηγώντας σε αντιδράσεις, επαναστατικές ενέργειες, απεργίες και σημαντικά μετεωρολογικά ή γεωλογικά φαινόμενα, καθώς και θέματα με το διαδίκτυο ή την αεροπορία. Συνιστάται προσοχή για όσους από εσάς είστε επιρρεπείς σε αντικομφορμιστικές ή ακραίες συμπεριφορές.

Η εβδομάδα κλείνει με νέα σελήνη, δείχνοντας νέα ξεκινήματα αλλά με προσοχή και επιφύλαξη λόγω ασαφούς κρίσης. Συνιστάται να θέσετε τις βάσεις για νέες προσπάθειες αλλά να αποφύγετε τις βιαστικές ενέργειες.

Δείτε τί λέει η Ταρώ για το Ζώδιό σας:

Δείξε την κάρτα μου

Ημ/νία Γέννησης